Tròpic

En un país tropical indefinit, amb trets neocolonials, un matrimoni va a buscar un fill ja que no en poden tenir per vies naturals. L’Home ha viatjat anteriorment a aquest país per fer negocis relacionats amb l’arquitectura. La Dona vol ser fèrtil i parir i ho intenta tot fins a esgotar totes les possibilitats. Una Noia local accepta ser mare de lloguer. Mentrestant, un Noiet autòcton amb ganes de fugir del Tròpic sedueix la Dona i ella en projecta la possibilitat de satisfer el seu desig de la maternitat. Un huracà passa per les vides de tots i mata al Noiet. La Dona, embarassada del Noiet ara mort, decideix deixar al marit per provar sort en una vida tropical que l’encisa cada dia més. Després de fracassar en el seu intent, torna a la seva vida occidental amb el seu marit arquitecte i celebren una barbacoa per explicar-nos la seva versió d’un viatge que destil·la grans dosis de neocolonialisme.

Fitxa artística:

Autor: Sergi Marí

Direcció: Montse González-Parera

Producció: La Trup

Intèrprets:
Anna Massó (Dona)
Albert Muntané (Home)
Carol Muakuku (Noia)
Christian Caner (Noi)

Escenografia i vestuari: Tània Gumbau

Moviment: Frederic Gómez

Fotografia: La Trup

Disseny gràfic: Valentín G. Coira

    .

També podeu consultar:
Tràiler

LaTrup_Tropic-(13)LaTrup_Tropic-(12)LaTrup_Tropic-(9)LaTrup_Tropic-(8)LaTrup_Tropic-(7)LaTrup_Tropic-(5)LaTrup_Tropic-(4)LaTrup_Tropic-(3)LaTrup_Tropic-(2)LaTrup_Tropic-(14)LaTrup_Tropic-(6)

Escriu el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *