Antibiòtic

ANTIBIÒTIC Performance multidisciplinar

Single fresh mackerel fish.  Isolated over white background

Textos i idees visuals: Ricard Ripoll, Paul Auster, Joan Brossa i Sergi Marí
Direcció: Sergi Marí
Intèrprets: Agnès Romeu, Anna Massó i Karme Màlaga
Vestuari, so i llum: Sergi Marí
Audiovisuals: Montse González

Tres actrius llegeixen els aforismes del llibre ANTIBIÒTIC, de Ricard Ripoll, i això les transforma progressivament. Troben que són moltes les persones que s’obliguen a un deure quotidià, de caràcter acumulatiu, amb un objectiu artístic. Però no és només un procediment creatiu, és també un ritual solitari que actua com una medicina personal davant els problemes i les pors. Tres vegades al dia, s’enganxen a un cicle, a un temps circular que aporta seguretat. Però és una il·lusió que es contraposa a la veritat de la vida, de l’amor i de la mort. Els antibiòtics, la medicina industrial, les solucions privades de salut mental poden ser anti-biòtics, anti-vides. Des del selfie a la tortura política, passant pel fregolisme, elles descobriran la necessitat de trencar amb el cicle, de comunicar amb els congèneres i revoltar-se a favor de solucions probiòtiques.

 

Cliqueu aquí per més informació 

Escriu el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *