El gran espectacle del món

Logo-LA-TRUP

 

La Trup i Agnès Romeu Azpeitia us presenten “La vuitena meravella”, una companyia única formada per artistes de tota mena i persones amb diversitat funcional. Tots plegats, persones amb unes capacitats o altres, ens endinsarem en un cabaret de varietés on podreu veure dansa, pallassos, màgia, música i, fins i tot, teatre de carrer…

Benvinguts a…

“El gran espectacle el món”!!!

El tema que ens guiarà a través d’aquest viatje serà el món dels somnis; els que apareixen quan dormim però també aquells que apareixen quan estem ben desperts: els anhels i desitjos que tenim totes les persones, més enllà de les nostres condicions, capacitats o característiques.

 

Projecte seleccionat a la convocatòria Art for Change

AFC_LOGOS_FUNDACIO-MONOCROMO

El projecte “El gran espectacle del món” de La Trup i Agnès Romeu ha estat seleccionat a la Convocatòria Art for Change de la Fundació “la Caixa” 2020.

 

Amb la col·laboració de:

Captura de pantalla 2020-11-21 a les 18.22.56

 

Escriu el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>