El món tan gran

Captura de pantalla 2018-03-04 a les 22.38.48

L’obra de Faner conté diversos gèneres literaris, principalment novel·la i relat curt. Per aquest espectacle hem utilitzat fragments principalment de Caps de rata, Relats menorquins i, molt especialment, El cant de l’alosa. 

La dramatúrgia se centra en el Joan, un fillet que és un alter ego amb tocs autobiogràfics de l’autor. Als ulls d’un al·lot, res és el que sembla. En una Ciutadella de postguerra, en Joan construirà un món paral·lel habitat per dones que es converteixen en àngels, motoristes que són insectes amb ales meravelloses i habitants minúsculs que viuen a la ràdio de la casa. Un món que l’acompanyarà fins esdevenir adult…

Aquest textos són una selecció de la vasta obra de Pau Faner que, amb la seva prosa bategant i suggeridora, amb una fantasia desbordant i amb un llenguatge ric i que demana ser dit dalt d’un escenari, ens evoca una Menorca i un temps passats però que, d’alguna manera, perviuen en la memòria de qualsevol que hagi estat infant. La memòria d’aquesta menorquinitat esdevé, per tant, absolutament universal. Faner converteix l’illa física una metàfora de la infantesa, així l’illa es presenta, d’alguna manera, com el paradís perdut.

 


 

Fitxa Artística 

Títol: El món tan gran

Autor: Pau Faner

Actors: Agnès Romeu i Josep Mercadal

Dramatúrgia i direcció: Agnès Romeu i Josep Mercadal

Supervisió a la direcció: Sergi Marí

 

 

També podeu consultar:

Dossier

Rider

 

Contacte: 

Agnès Romeu – 696 574 473 

agnesromeu@gmail.com 

sergimari@latrup.cat

 

 

Captura de pantalla 2018-03-04 a les 22.39.09

Escriu el teu comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *